Over ons

Nelis Verweij is de oprichter van Verweij uw bestrater. In 2005 besloot hij om voor zichzelf te beginnen. Als zzp’er begonnen als boerenknecht kwamen de stenen steeds op zijn pad. Steeds meer ging hij zich verdiepen in het straatwerk en deed daarbij de nodige ervaring op. Dit alles zorgde er voor dat de passie voor het straatwerk ontstond. Steeds meer richtte hij zijn werk op het straten. Daarom is vanaf 1 januari 2016 Verweij uw bestrater zijn nieuwe bedrijfsnaam.

Zien wat er allemaal verandert tijdens een project, het contact en proeven wat dit met de klant doet. Dit zijn de dingen die er toe doen. De meeste voldoening haalt Nelis aan het blij maken van de klant! Hij houdt van hard werken en eerlijkheid.

Eind 2017 bestaat het bedrijf uit Nelis en 2 knechten. Ook is Claudia (zijn vrouw) steeds meer zichtbaar in het bedrijf. Als rechterhand van Nelis via de mail, offertes en als beginnend tuinontwerpster. Nelis werkt naast zijn knechten met een vast team van zzp’ers, jongens waar hij positieve ervaringen mee deelt en die dezelfde werk ethos hanteren. Op deze manier kan er betrouwbaar vakwerk beloofd worden.

Vanaf 2018 is Verweij uw bestrater een erkend leerbedrijf en hoopt Nelis zijn passie en drive over te kunnen dragen op jongens die graag het vak in willen.