Referenties

Referentie: Warm aanbevolen: uw bestrater!! Na onze vraag voor het opnieuw inrichten van de achtertuin is Nelis twee maal bij ons op bezoek geweest. In goed overleg en met zijn deskundige adviezen is een prima offerte opgemaakt. De stenen en toebehoren zoek je zelf uit. Nelis doet uiteindelijk de bestelling en zorgt voor de afrekening. Inmiddels is het werk naar volle tevredenheid uitgevoerd. Nelis en zijn team werken vakkundig, zijn stipt op tijd en komen alle afspraken na. Door zijn vakmanschap en praktische oplossingen is onze tuin mooier geworden dan wij hadden gedacht. Bedankt!

 

Referentie: Nelis heeft met zijn medewerkers prachtig werk geleverd. Hij maakte een grote hardstenen buitentrap geheel naar onze wensen. Nelis komt zijn afspraken na en houdt vol tot de klant helemaal tevreden is. Wij zijn buitengewoon blij met onze trap, krijgen veel complimenten daarover en bevelen Nelis graag aan.

 

Referentie:  Nelis en zijn mannen hebben naar volle tevredenheid onze tuin aangelegd. Nelis is zeer capabele vakman en hij kiest zijn mensen zorgvuldig. Ze werken keihard, precies en met een glimlach. Er is 20m coniferen verwijderd, oude bestrating verwijderd, geëgaliseerd, nieuwe grond aangebracht, drie terrassen aangelegd en een grasmat gerealiseerd. Het is erg netjes en met oog voor detail uitgevoerd: we ontvangen regelmatig complimenten van buren en passanten. Een foutje in de tegels (fabricagefout) is zonder gedoe of kosten hersteld. Zonder enige twijfel bevelen wij Nelis van harte aan!

 

Referentie: Onze ervaring met Nelis is buitengewoon goed,  prettig en geslaagd. Voor onze tuin was een ontwerp aanwezig en heeft Nelis al het, straatwerk aangelegd. Nelis maakt duidelijke afspraken en gaf ons, vertrouwen in zijn capaciteiten.  Dat is ook uitgekomen,  wat een werker! Met een geweldig tempo heeft hij het straatwerk erin liggen. Netjes en met veel oog voor detail en afwerking. Het resultaat mag er zijn,  we zijn ontzettend tevreden. Nogmaals heel erg bedankt voor het, harde werk dat verricht is!

 

Referentie: Via-via werden wij geattendeerd op Verweij uw bestrater. We hadden nogal rigoureuze plannen voor onze tuinrenovatie. Alles moest eruit en voor een groot deel voorzien van volledige nieuwe bestrating met grote en zware 100×100 tegels. Als extra handicap beschikken wij niet over een achteringang, dus de gehele logistiek moest via voordeur, gang en woonkamer plaatsvinden. Nelis heeft alles vooraf goed geïnventariseerd en goed voorbereid. Op de dagen van uitvoering was alles perfect georganiseerd en er werd hard doorgewerkt. Details die niet goed gingen werden op verzoek of eigen initiatief gecorrigeerd. Ook achteraf werden zonder extra kosten nog “reparaties” uitgevoerd. Niet de goedkoopste, maar wel kwaliteit. De volgende keer kiezen we weer voor Nelis!

 

Referentie: Prima uitgevoerd werk, geheel volgens afspraak een prachtige oprit gekregen, maar ook het afwerken en op orde brengen van de tuin is uitstekend uitgevoerd. Ziet er nu allemaal mooi strak uit, wij zijn zeer tevreden.

Bedankt Nelis en collega’s.